Jobsiya Menu

Senior Graphic Designer

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Web / Graphic Design Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Sodala

Working Hours :
10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday

Additional Info
Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Social Media Creative. Assisting The Team, Brainstorming Creatives. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Corel Draw, Photoshop, Illustrator, Video Editing

More info about Senior Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Promotech Advertising Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Promotech Advertising Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Promotech Advertising Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Illustrator, Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Promotech Advertising Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6f-38, Mahima Trinity, Swaj Farm, Sodala Jaipur | 5 minutes from Vivek Vihar Metro station by Wal.

8. What are the timings of this job?
Ans. Promotech Advertising Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday.
Apply Now