Jobsiya Menu

Secondary Teacher

Location: Bangalore, Karnataka

Category: Education Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Ejipura

Working Hours :
8:30 AM - 4:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Deliver In-Depth Lessons On Specialized Subjects For Science Math .Fostering Understanding And Critical Thinking. Create Assessments And Provide Feedback To Support Student Progress. Engage In Curriculum Development And Classroom Innovation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Maths, Science | Languages : Hindi, Kannada, English

More info about Secondary Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Holy Christ School will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Holy Christ School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Holy Christ School expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Kannada, Maths, Science.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Holy Christ School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ejipura,Bengaluru.

8. What are the timings of this job?
Ans. Holy Christ School expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 4:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now