Jobsiya Menu

sayed nangloi paschim vihar

Location: New Delhi, Delhi

Category: Delivery Boy Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 25500 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Najafgarh

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Flipkart will provide a salary in the range of 25500 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Flipkart expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Flipkart expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NAJAFGARH Hub_DEL.

8. What are the timings of this job?
Ans. Flipkart expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now