Jobsiya Menu

Required Ledies,

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 13000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Vastral

Working Hours :
+:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Input And Update Data Accurately Into Systems Or Databases. Verify The Integrity Of Information And Resolve Inconsistencies. Generate Reports And Support Teams With System-Related Tasks. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Advanced Excel, 30 WPM Typing Speed, MS Word, Manage Operations | Skills Needed : Email, Tally

More info about Required Ledies, Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jaherat Darshan will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the candidate to have the following skills: 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Email, Manage operations, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SF - 206, Second Floor, Krishna Complex, Jogeshwari BRTS, NH- 8, CTM, Amraiwadi..

8. What are the timings of this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now