Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 13000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Vastral
Working Hours :
+:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Input And Update Data Accurately Into Systems Or Databases. Verify The Integrity Of Information And Resolve Inconsistencies. Generate Reports And Support Teams With System-Related Tasks. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Advanced Excel, 30 WPM Typing Speed, MS Word, Manage Operations | Skills Needed : Email, Tally
More info about Required Ledies, Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jaherat Darshan will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the candidate to have the following skills: 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Email, Manage operations, Ms word, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SF - 206, Second Floor, Krishna Complex, Jogeshwari BRTS, NH- 8, CTM, Amraiwadi..
8. What are the timings of this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.
Read more