Jobsiya Menu

Refrigeration |amp| Ac Technician

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (Cold Room Units). 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Refrigeration Ac Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Phoenix Refrigeration Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Phoenix Refrigeration Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Phoenix Refrigeration Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Phoenix Refrigeration Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Behind Domino's Pizza, somalwada sq, wardha road, Nagpur, Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Phoenix Refrigeration Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday
Apply Now