Jobsiya Menu

Receptionist Cum Computer Operator

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Nava Wadaj

Working Hours :
03:00 PM - +:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Input And Update Data Accurately Into Systems Or Databases. Verify The Integrity Of Information And Resolve Inconsistencies. Generate Reports And Support Teams With System-Related Tasks. Basic Excel, MS Word, Advanced Excel | Skills Needed : Computer

More info about Receptionist Cum Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishna Hospital ICCU will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishna Hospital ICCU expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishna Hospital ICCU expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Suryarani Complex, Akhabarnagar Cross Road, 132 Feet Ring Rd, Nava Vadaj, Ahmedabad, Gujarat 383305.

8. What are the timings of this job?
Ans. Krishna Hospital ICCU expects the candidate to work for the following hours: 03:00 PM - +:00 PM | Monday to Saturday.
Apply Now