Jobsiya Menu

Quality Supervisor

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sanand

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Inspect Products And Processes To Ensure Compliance With Quality Standards. Identify Defects, Suggest Improvements, And Maintain Detailed Records. Work With Production Teams To Implement Corrective Actions. Quality Control

More info about Quality Supervisor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KR HUMAN RESOURCE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KR HUMAN RESOURCE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KR HUMAN RESOURCE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Quality control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp Tata Nano Plant. Sanand.

8. What are the timings of this job?
Ans. KR HUMAN RESOURCE SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now