Jobsiya Menu

Quality Engineer

Location: Chennai, Tamil Nadu

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Thirumazhisai

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Ensuring Products Meet Quality Standards, Developing And Implementing Quality Control Processes, And Improving Manufacturing Efficiency While Adhering To Industry Regulations And Customer Expectations. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Quality Control

More info about Quality Engineer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Visoka Enginnering Pvt Limited will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Visoka Enginnering Pvt Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Visoka Enginnering Pvt Limited expects the candidate to have the following skills: Quality control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Visoka Enginnering Pvt Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thirumazhisai, chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Visoka Enginnering Pvt Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now