Jobsiya Menu

Purchase Executive

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 25000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Lambha

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Purchasing Quality Products And Maintaining Records, Ordering And Payment, Build Contacts With Dealers. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer, Email

More info about Purchase Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. J-Pack Engineers Pvt Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. J-Pack Engineers Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. J-Pack Engineers Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Computer, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. J-Pack Engineers Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PLOT NO.32, DEVRAJ INDUSTRIAL PARK, PIPLAJ PIRANA ROAD, PIPLAJ, AHMEDABAD-361240.

8. What are the timings of this job?
Ans. J-Pack Engineers Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now