Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Kathwada
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Source And Negotiate With Suppliers To Acquire Goods And Services At The Best Value. Manage Inventory Levels And Track Purchasing Budgets. Maintain Supplier Relationships And Ensure Timely Deliveries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Basic Excel
More info about Purchase Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NEXUS SERVICES will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NEXUS SERVICES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NEXUS SERVICES expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. NEXUS SERVICES expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ADAJAN PAL GAM..
8. What are the timings of this job?
Ans. NEXUS SERVICES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more