Prepare And Cook Complete Punjabi Meals Or Individual Dishes And Foods Plan Menus, Determine Size Of Food Portions, Estimate Food Requirements And Costs, And Monitor And Order Supplies. Punjabi Dishes Maker Cook We Required. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience, North Indian | Skills Needed : Non Veg, Veg, Tandoor
More info about this Punjabi Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sip N Bite will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sip N Bite expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sip N Bite expects the candidate to have the following skills: Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sip N Bite expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No - 12, Mayur Vihar, Jagatpura Getor, Jaipur - 302017 (Near Jagatpura Railway Phatak).
8. What are the timings of this job?
Ans. Sip N Bite expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more