Jobsiya Menu

Punjabi Cook

Location: Surat, Gujarat

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Cook Job Description Template | Workablea Cook Plans, Prepares, And Cooks Food Items To Ensure The Highest Quality Service And Experience For Customers. They Help Keep The Kitchen Organized And Running Efficiently. They Ensure Proper Food Handling, Sanitation And Following Food Storage Procedures.

More info about this Punjabi Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om Sai Food will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om Sai Food expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om Sai Food does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Station Road Valsad, Station Road, Surat - 3+5003 (Near Chula Restaurant).

8. What are the timings of this job?
Ans. Om Sai Food expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now