Jobsiya Menu

Production Technician

Location: Hanumangarh, Rajasthan

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Interpret And Study Mechanical And Electrical Drawings.Basic Knowledge Of Electrical Wiring.Basic Knowledge Of Computers. Fitter

More info about this Production Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Precibalance Dynamic Balancing Machines will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Precibalance Dynamic Balancing Machines expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Precibalance Dynamic Balancing Machines expects the candidate to have the following skills: Fitter.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hosur, Krishnagiri, Tamil Nadu.

8. What are the timings of this job?
Ans. Precibalance Dynamic Balancing Machines expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now