Jobsiya Menu

Procurement Manager

Location: Bangalore, Karnataka

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 50000 - Rs. 60000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
HSR Layout Sector 4

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Source And Negotiate With Suppliers To Acquire Goods And Services At The Best Value. Manage Inventory Levels And Track Purchasing Budgets. Maintain Supplier Relationships And Ensure Timely Deliveries. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Record Management, Procurement, Handling Invoices

More info about Procurement Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. N B R GROUP will provide a salary in the range of 50000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. N B R GROUP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. N B R GROUP expects the candidate to have the following skills: Handling invoices, Procurement, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. N B R GROUP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #168, 1+th Main Road, Sector-4, HSR Layout Bengaluru, 560102.

8. What are the timings of this job?
Ans. N B R GROUP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now