Jobsiya Menu

Primary Teacher

Location: Bangalore, Karnataka

Category: Education Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Hegde Nagar

Working Hours :
8:30 AM - 3:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Develop Lesson Plans And Teach Foundational Skills To Young Learners. Use Engaging Activities To Nurture Creativity And Curiosity. Monitor Progress And Collaborate With Parents For Overall Development. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Primary Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Podar Prep PLus will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Podar Prep PLus expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Podar Prep PLus does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Podar Prep PLus expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #58, Sai Nivas, Devin Paradise Enclave, Vijayraja Estate, Vajram Essenza Road, Opposite of Vajram Elina apartment, Thanisandra - Bangalore - 581330.

8. What are the timings of this job?
Ans. Podar Prep PLus expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 3:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now