Jobsiya Menu

Pre-Primary Teacher

Location: Bangalore, Karnataka

Category: Education Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Electronic City Phase I

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Develop Lesson Plans And Teach Foundational Skills To Young Learners. Use Engaging Activities To Nurture Creativity And Curiosity. Monitor Progress And Collaborate With Parents For Overall Development. School Administration, Pre-Primary, Art Craft

More info about Pre-Primary Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Little Elly - Preschool will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Little Elly - Preschool expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Little Elly - Preschool expects the candidate to have the following skills: Art craft, Pre-primary, School administration.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Electronic City Phase I, bengaluru.

8. What are the timings of this job?
Ans. Little Elly - Preschool expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now