Jobsiya Menu

Picking Packing

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: 12th Pass Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Kumananchavadi

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Picking Packing | No English | Freshers Can Apply | Picking Packing

More info about Picking Packing Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vdk Associates will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vdk Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vdk Associates does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chennai Chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vdk Associates expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now