Jobsiya Menu

Picker | Packer

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Delivery Boy Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 17000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Borivali

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Packing Ka Kam Hai | Male Only | Speak Thoda English | Freshers Can Apply | Packing Ka Kam Hai.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prerna Engineering Education Group Pvt Ltd will provide a salary in the range of 17000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prerna Engineering Education Group Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prerna Engineering Education Group Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Andheri West Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Prerna Engineering Education Group Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now