Jobsiya Menu

Picker | Packer

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Delivery Boy Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 16000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Mumbai Central

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
I Have Urgent Require For Picker Packer Job Role In Zepto Company.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PRERNA ENGINEERING EDUCATION GROUP PVT LTD will provide a salary in the range of 16000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PRERNA ENGINEERING EDUCATION GROUP PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PRERNA ENGINEERING EDUCATION GROUP PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai Central Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. PRERNA ENGINEERING EDUCATION GROUP PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now