Jobsiya Menu

Picker / Packer

Location: Bangalore, Karnataka

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 28000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Bellandur

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Manage Online Product Listings, Inventory, And Order Fulfillment. Coordinate With Teams To Optimize Website Performance And Customer Experience. Monitor Sales Metrics And Address Operational Challenges.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ancy HR solutions pvt ltd. will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ancy HR solutions pvt ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ancy HR solutions pvt ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All over Banglore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ancy HR solutions pvt ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now