Jobsiya Menu

Picker / Packer

Location: Bangalore, Karnataka

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 17000 - Rs. 23000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Mathikere

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Urgent Requirement For Pickers Packers In Zepto. Inventory Management

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MINIVEL SERVICES LLP (Minivel Services LLP) will provide a salary in the range of 17000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MINIVEL SERVICES LLP (Minivel Services LLP) expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MINIVEL SERVICES LLP (Minivel Services LLP) expects the candidate to have the following skills: Inventory management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kadarenhalli.

8. What are the timings of this job?
Ans. MINIVEL SERVICES LLP (Minivel Services LLP) expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now