Jobsiya Menu

Picker / Packer

Location: Pune, Maharashtra

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Bavdhan

Working Hours :
Rotational shifts/ change weekly

Additional Info
Age Limit 1+ To 30 Below. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sun Raising Services Private Limited will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sun Raising Services Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sun Raising Services Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sun Raising Services Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bavdhan , Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sun Raising Services Private Limited expects the candidate to work for the following hours: Rotational shifts/ change weekly.
Apply Now