Jobsiya Menu

Pest Control Technician

Location: Mira Bhayandar, Maharashtra

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Moreya Care Pest Control will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Moreya Care Pest Control expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Moreya Care Pest Control expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.43, Shanti Shoping Center, nr. Railway Stn, Miragaon, Mira Road East, Thane, Mira Bhayandar, Maharashtra 401107.

8. What are the timings of this job?
Ans. Moreya Care Pest Control expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now