Jobsiya Menu

Pest Control Technician

Location: Kolkata, West Bengal

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Pest Control Technician Field Work. Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. World king Pest control will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. World king Pest control expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. World king Pest control expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Newtown, Action area 1 , near Coal Bhawan shivalaya apartment , frontside PNB Bank mohis button Bridge.

8. What are the timings of this job?
Ans. World king Pest control expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now