Jobsiya Menu

Pest Control Technician

Location: , Gujarat

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Spraying Chemicals And Powder, Ensure Safety Of Clients. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pestcontrolwale will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Apply Now