Jobsiya Menu

Pest Control Technician

Location: Bengaluru, Karnataka

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Carrying Out Pest Control Services Inspections At Customer Sites, Residences, Offices Etc. Need To Travel Extensively In Bangalore City. Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Terramica Pest Control Pvt Ltd will provide a salary in the range of 14500 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Terramica Pest Control Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Terramica Pest Control Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 268 3rd Floor Sampige Road Malleswaram Bangalore 560003, Near Bangalore Cafe.

8. What are the timings of this job?
Ans. Terramica Pest Control Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now