Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Kaggalipura
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Operate Machinery And Oversee Production Processes To Ensure Quality Standards. Monitor Workflows And Address Technical Issues Promptly. Collaborate With Teams To Meet Production Targets And Timelines. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Inventory Management | Skills Needed : Computer
More info about Packaging Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A-Ravirag Industries will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A-Ravirag Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A-Ravirag Industries expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Inventory management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. A-Ravirag Industries expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kaggalipura, bengaluru.
8. What are the timings of this job?
Ans. A-Ravirag Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more