Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Adambakkam
Working Hours :
WILL BE ON SHIFT BASIS
Additional Info
Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Manage Operations
More info about Operation Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Forza Premium Car Rentals will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Forza Premium Car Rentals expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Forza Premium Car Rentals expects the candidate to have the following skills: Manage operations.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Forza Premium Car Rentals expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #6, JEEVAN NAGAR 2ND STREET ADAMBAKKAM.
8. What are the timings of this job?
Ans. Forza Premium Car Rentals expects the candidate to work for the following hours: WILL BE ON SHIFT BASIS.
Read more