Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Skills Needed : Email, Computer | Basic Excel
More info about this Office Executive - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Manasi Enterprises will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Manasi Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Manasi Enterprises expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Police Station, Bibwewadi, Pune 411037.
8. What are the timings of this job?
Ans. Manasi Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more