Jobsiya Menu

Office Assistant

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: MIS Executive

Posted on: 2025/09/10

Handling Calls. Documentation And Filing Work.Age 30+.

More info about this Office Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Balaji Minrals will provide a salary in the range of 18000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Balaji Minrals expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Balaji Minrals does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Raja park jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Balaji Minrals expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now