Jobsiya Menu

Office Assistant

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Prahlad Nagar

Working Hours :
10:00 AM - 07:00 PM Monday to Saturday

Additional Info
Handle Support Functions Like Data Entry, Record Management, And Report Preparation. Ensure Efficient Documentation And Maintain Workflow Accuracy. Assist Front-Line Teams By Managing Behind-The-Scenes Operations. Basic Excel | Skills Needed : Computer

More info about Office Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Affinity global services will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Affinity global services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Affinity global services expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +02/A Synergy Tower, Corporate Rd, Near Vodafone House, Prahlad Nagar, Ahmedabad,Gujarat380015.

8. What are the timings of this job?
Ans. Affinity global services expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 07:00 PM Monday to Saturday.
Apply Now