Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Dighi
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Skills -Excel Computer Communication. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Record Management | Skills Needed : Computer
More info about Office Administrator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. K.D Associate will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. K.D Associate expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. K.D Associate expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. K.D Associate expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: K.D Associates, Office no 111, Ganesh Galaxy Building, near Ashoka Hotel, Wadmukhwadi, 712135.
8. What are the timings of this job?
Ans. K.D Associate expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more