Jobsiya Menu

Office Admin

Location: Ashtapur, Maharashtra

Category: Admin Executive

Posted on: 2025/09/10

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hrh will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hrh expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hrh does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: OFFICE NO 27, 2nd FLOOR , SUGRA BUILDING , PLOT NO. 16,
TRIBHUVAN ROAD, GRANT ROAD (EAST)
MUMBAI.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hrh expects the candidate to work for the following hours: 11:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday
Apply Now