Jobsiya Menu

North Indian Cook

Location: , Uttar Pradesh

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

North Indian Chef, Non Veg Chef. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience, North Indian | Skills Needed : Non Veg

More info about this North Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Muttons of India will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Muttons of India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Muttons of India expects the candidate to have the following skills: Non veg, North indian, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Muttons of India expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vaibhav khand, Indirapuram.

8. What are the timings of this job?
Ans. Muttons of India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now