Jobsiya Menu

Mobile Technician Macbook Technicia

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc.). More Than 2 Years Experience Compulsory. | Mobile, Watch

More info about this Mobile Technician Macbook Technicia Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Apple Solutions will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Apple Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Apple Solutions expects the candidate to have the following skills: Mobile, Watch.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Apple Solutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MacReviev
Address: Shop-A7, Shah complex-1, sector 13, Sanpada palm beach road, Navi Mumbai - 705.

8. What are the timings of this job?
Ans. Apple Solutions expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday
Apply Now