Jobsiya Menu

Mis Executive

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: MIS Executive

Posted on: 2025/09/10

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Java Script. App Script. Skills Needed : Tally, Computer, Email | Basic Excel, Internet Surfing

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Priya Architectural Solutions, will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Priya Architectural Solutions, expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Priya Architectural Solutions, expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MUMBAI . MUMBAI CENTRAL...

8. What are the timings of this job?
Ans. Priya Architectural Solutions, expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Apply Now