Jobsiya Menu

Medical Lab Technician

Location: Delhi, Delhi

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Assisting Physician In Treatment, Testing Samples And Providing Results.

More info about this Medical Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TRIO LAB DIAGNOSTICS will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TRIO LAB DIAGNOSTICS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TRIO LAB DIAGNOSTICS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dr.Vani women wellness clinic
S2,Quantum Residency,
Opp. God Valley Farm
Rajnagar Exten. Ghaziabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. TRIO LAB DIAGNOSTICS expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - +.30pm | Monday to Saturday
Apply Now