Jobsiya Menu

Medical Lab Technician

Location: ThanaBhawan, Uttar Pradesh

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Assisting Physician In Treatment, Testing Samples And Providing Results. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Medical Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lakshmi Channd Diagnostic Centre will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lakshmi Channd Diagnostic Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lakshmi Channd Diagnostic Centre does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Lakshmi Channd Diagnostic Centre expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Grass market thanabhawan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lakshmi Channd Diagnostic Centre expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Apply Now