Jobsiya Menu

Marketing Team Leader | Field Sales

Location: Gurugram, Haryana

Category: Digital Marketing Expert Jobs

Posted on: 2025/09/10

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike | Preferred Experience In : Real Estate | B2C

More info about this Marketing Team Leader - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arihant Prime Realtors will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arihant Prime Realtors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arihant Prime Realtors expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, Real estate.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1115-16, Tower-2, DLF Corporate Greens, Gurugram, Haryana 122011.

8. What are the timings of this job?
Ans. Arihant Prime Realtors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now