Jobsiya Menu

Lpg Gas Stove Technician

Location: Nagpur, Maharashtra

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Gas

More info about this Lpg Gas Stove Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Himanshu Home Appliances will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Himanshu Home Appliances expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Himanshu Home Appliances expects the candidate to have the following skills: Gas.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 80, 80, Chota Tajbag Rd, Sakkardara, Jawahar Nagar, Raghuji Nagar, Nagpur, Maharashtra 44000+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Himanshu Home Appliances expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now