Jobsiya Menu

Lithium Battery Technician

Location: Delhi , New Delhi

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Lithium Battery Making For Electric Vehicle. Skills Needed : Electrician

More info about this Lithium Battery Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rk Group Service will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rk Group Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rk Group Service expects the candidate to have the following skills: Electrician.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Delhi kapashera border nearby tol teks.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rk Group Service expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now