Jobsiya Menu

Kitchen Staff

Location: New Delhi, Delhi

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Dwarka Sector 7

Working Hours :
12:00pm-11:00pm , Tuesday to Sunday

Additional Info
Urgently Need Healthy Kitchen Staff And Bartender. Job Role Is Cooking And Restaurant Management. Starting Salary Is 12000/- Upto 18000/-.

More info about Kitchen Staff Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cafe Moments will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cafe Moments expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cafe Moments does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-44+, Palam Extension Dwarka sector 7 Ramphal chowk Cafe Moments opposite Lenskart.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cafe Moments expects the candidate to work for the following hours: 12:00pm-11:00pm , Tuesday to Sunday.
Apply Now