Jobsiya Menu

Kitchen Staff

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. Part Time6 Hours Dutysalary Travelling Helper : 5000/-Kitchen Asst: 6000/- To 8000/-Chef: 8000/- To 10000/-Shift 1Options:7Am To 1Pm8Am To 2Pm+Am To 3Pmshift 2Options3Pm To +Pm4Pm To 10Pm5Pm To 11Pmfull Day12 Hour Dutysalary Travelling Helper : 8000/-Kitchen Asst: 10000/- To 12000/-Chef: 15000/- To 20000/- Options:1. +Am To +Pm2. 10Am To 10Pm3. 11Am To 11Pmaccommodation Possible For Male Candidatessubject To Document, Police, Character Verification.

More info about this Kitchen Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Punjabi Meals will provide a salary in the range of 5000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Punjabi Meals expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Punjabi Meals does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sai Nanak , 1st fl, Shiv Sadan, P-+,
Nr Pimpleshwar Mandir
Sector +, Vashi Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Punjabi Meals expects the candidate to work for the following hours: +am to +pm | Monday to Sunday
Apply Now