Help Cook In Making Food And Cut Vegetables.
More info about this Kitchen Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The cafe club will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The cafe club expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The cafe club does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: The cafe club, opp rose e mehar society, nakhate vast I, rahatni 411017.
8. What are the timings of this job?
Ans. The cafe club expects the candidate to work for the following hours: +:00 am to 11:00 pm everyday
Read more