Jobsiya Menu

Iti Technician

Location: Vijayawada, Andhrapradesh

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Electrician, Wireman | CCTV

More info about this Iti Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited expects the candidate to have the following skills: Cctv, Electrician, Wireman.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Unit No. 203, 2nd and 3rd Floor, SAS Tower-A, near Medanta Medicity Hospital, Medicity, Islampur Colony, Sector 38, Gurugram, Haryana 520007.

8. What are the timings of this job?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now