Jobsiya Menu

It Technician|Network Technician

Location: Andheri, Maharashtra

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Provide Essential It Support, Maintain Computer Systems, Handle It Operations, Desktop Computing, Server Management, Network Administration, Vendor Management, Project Implementation And Crm Management. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this It Technician/Network Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Naveen Advertisements will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Naveen Advertisements expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Naveen Advertisements does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Naveen Advertisements expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 616 Laxmi Plaza Laxmi Industrial Estate Off New Link Road Andheri West, Mumbai 400058.

8. What are the timings of this job?
Ans. Naveen Advertisements expects the candidate to work for the following hours: + hours a day | Monday to Saturday | Day shift
Apply Now