Jobsiya Menu

International Sales Representative

Location: New Delhi, Delhi

Category: Counter Sales Jobs

Posted on: 2025/09/10

International Sales Representatives Focus On Finding New Customers, And Promoting And Selling The Company'S Products. They Will Typically Negotiate And Write Contracts, Coordinate Deliveries With Production And Distribution, And Service Their Accounts. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this International Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Innovative Digital Marketing will provide a salary in the range of 50000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Innovative Digital Marketing expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Innovative Digital Marketing does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Innovative Digital Marketing expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Janakpuri District Center, Janakpuri, New Delhi, Delhi, NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Innovative Digital Marketing expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now