Jobsiya Menu

Industrial Electrician

Location: Goa, Verna

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Installing And Maintaining Electrical Systems, Equipment And Devices.Using And Maintaining Hand And Power Tools, Such As Screwdrivers, Pliers And Drills.Repairing Wiring Systems. Skills Needed : Electrician

More info about this Industrial Electrician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivam Engineers will provide a salary in the range of +000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivam Engineers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivam Engineers expects the candidate to have the following skills: Electrician.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No 3+/2, opposite Cipla Unit +, Verna Industrial Estate, Verna, Goa 57423+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shivam Engineers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now