Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Home Cook Experience, North Indian
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SRI VANI AGENCIES will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SRI VANI AGENCIES expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SRI VANI AGENCIES expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, North indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SRI VANI AGENCIES expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pappula veedhi near tavvarangaiah kalyana mandapam.
8. What are the timings of this job?
Ans. SRI VANI AGENCIES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more